Rønbjerg Feriecenter, november 2006

 

 

Vil I med...
Da svigermor spurgte om vi ville med en tur til Rønbjerg Feriecenter var vi naturligvis hurtige til at sige JA TAK :-)

Vi glædede os rigtigt meget - og vi blev ikke skuffede!!! Allerede nu kan vi se at dér skal vi op igen.

Vi havde taget fri fra arbejde om fredagen og efter at have afleveret Micki hjemme hos min mor og far gik turen nordpå. Vi ankom til Rønbjerg kl. 15.00 og fik udleveret nøglen til hytten.

Om aftenen skulle jeg have teori og pooldyk - første del af mit dykkercertifikat PADI Open Water Diver. Så jeg nåede lige at få læst de sidste sider af teoribogen inden svigermor og Jens Chr. kom.

Svigermor havde lavet en af mine livrettet, koteletter i fad med masser af bacon og champignon. Så med maven godt fyldt op begav jeg mig op for at finde min dykkerinstruktør, Kasper Lassen.

Dykkerkursus
Vi startede med en gennemgang af udstyret hvor jeg også lærte at samle det. Herefter hoppede vi i vandet og lavede alle de obligatoriske øvelser (tage maske af og på, tømme den for vand, dele luftkilde, opdriftskontrol med BCD, trykudligning, kontrolleret svømmende nødopstigning og meget meget andet).

Da det var vel overstået gik vi over til teorien. Prøven bestod af 4x10 indledende spørgsmål hvor man højest måtte have 2 ud af 10 forkerte. Jeg havde hhv. 0,0,2 og 1 forkert. "Selve" teoriprøven var herefter 50 spørgsmål hvor man måtte have 12 fejl. Jeg havde 1 (én) - så det var jeg godt tilfreds med - og det var Kasper også.

Så nu er jeg parat til at hoppe i vandet i Thailand når vi kommer derover i foråret - her afslutter jeg så certifikatet med 2 dage/4 dyk på åbent vand.

Tilbage i hytten stod den på hjemmebag og en kold cola :-)

Wellness
Lørdag stod vi tidligt op og fik morgenmad inden vi skulle i Wellness-afdelingen.

Kl. 9 - 11.30 var vi i sauna, dampbad, udendørs spabad med fantastisk udsigt ud over markerne, tyrkisk hamam-bad og blev smurt ind i mudder. Det var helt vildt dejligt og afslappende.

Herefter skulle vi have en kropsmassage med olie og varme lavasted... - ja, underligt lød det men det var himmelsk. 50 minutters ren nydelse. Det er ikke sidste gang vi har prøvet det!!!

Mere mad...
Tilbage til hytten hvor den stod på endnu en livret - tarteletter. Så kunne vi lige nå at slå mave en halv time inden Tina skulle til yoga og jeg løb en tur.

2 timer senere var vi igen tilbage i hytten for at spise... - svigermors hjemmelavede æbleskiver smager fantastisk.

Så blev der tid til at smide sig på ryggen og slappe af en times tid oven på dagens mange oplevelser.

Lørdag aften
Kl. 18-19 bowlede vi og gik efterfølgende ned til havnen hvor vi spiste på Asian BBQ. Den restaurant kan varmt anbefales. Maden smagte vidunderligt!!! Hyggelig atmosfære og super betjening.

Glade og mætte gik vi tilbage til hytten.

En dejlig weekend
Søndag fik vi en god gang morgenmad hvorefter vi pakkede bilerne, checkede ud og kørte hjemad. En helt vildt dejlig weekend som skal gentages mindst én gang om året!

Holstebro, søndag 12. november 2006. /Thomas

 

 
 
Copyright ® 2006 harregaard.com Nyheder       Rejser       Løb       Projekter       Om Os       Links
 
HARREGAARD.COM
Rejser & Løb